AFAMA CHEF, AL-MAYURQA I SUMMER COLORS A CA LA GRAN CRISTIANA

67

Divendres, segon dia de festa amb una de les activitats més innovadores de la Patrona de 2018: AFAMA Chef, però hi ha més coses per fer a les portes del cap de setmana patronal.
Els actes programats per avui, divendres 27 de juliol, són:

A les 18 hores, a can Conill, Festa d’aigua amb castells i piscines. També hi haurà festa d’escuma i alguna sorpresa.

A les 20 hores, a la plaça Vella, AFAMA Chef; un concurs culinari organitzat per l’Associació Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA). Les inscripcions acabaren el 25 de juliol, amb un ple total de grups formats per un adult major de 40 anys i dos infants menors de 16 anys. Cada un d’aquests grups, haurà de cuinar dos plats: un de dolç i un de salat. Per això, no han de dur res: AFAMA Chef disposarà de tots els utensilis de cuina necessaris. És més, cada equip rebrà dues senalles plenes d’ingredients variats que permeten cuinar els plats. Tothom rebrà els mateixos ingredients.

PUBLICITAT

Finalment, un jurat compsat per cuiners jubilats valorarà els plats i es premiarà els tres millors plats de cada categoria (dolç i salat).

A les 22 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà concert solidari a càrrec d’Al-mayurqa. Organitzat pel Rotary Club Pollença, la recaptació de les entrades es repartirà entre diferents associacions pollencines com ara AFAMA, l’Associació Pro Ajuda als Discapacitats de Pollença (PRODIS), a l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR) i a l’Obreria del Puig.

Qui no hagi comprat encara les entrades, que valen 10 euros, es podran comprar a la taquilla que obrirà una hora abans del concert, o sigui a les 21 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT