UNA AGENDA MOLT LLARGA PER AL DIA MÉS CURT

8

Avui, 21 de desembre, sant Tomàs i inici del solstici d’hivern, l’agenda d’actes per fer a Pollença és molt llarga coincidint, justament, amb el dia més curt de l’any. Aquí teniu les activitats programades per aquest dijous 21 de desembre:

Mercadet medieval al Claustre

Els alumnes de primer d’ESO de l’IES Guillem Cifre de Colonya han organitzat un mercadet medieval al Claustre de Sant Domingo. El mercadet estarà obert des de les 10 fins a les 14 hores del matí, i des de les 16 fins a les 18 hores del capvespre.
A les 11’30 hores, hi haurà taller per aprendre a fer truites de poma.
A les 12 hores, hi haurà Mostra de Música Medieval.
A les 16’30 hores, tornaran fer un taller per aprendre a fer truites de poma.

Exposició “La llum de les Illes” al RCNPP

A partir de les 18 hores, al Local Social del Club Nàutic del Port de Pollença, obrirà l’exposició “La llum de les Illes”, una mostra d’art a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer. Organitzada pel Club Rotary, el públic podrà contemplar, i comprar a molt bon preu, obres de Tito Cittadini, de Richard Anckermann, de Beltran Bofill, de Martínez Tarrassó i de molts altres pintors paisatgistes. Un vint per cent del recaptat es destinarà a la Fundació Vicenç Ferrer.

PUBLICITAT

“El dia més curt” a l’Ateneu de Pollença

A les 19’30 hores, a l’Ateneu de Pollença, començarà la projecció de curtmetratges aptes per a infants i a les 20 hores, iniciaran la sessió per a adults de “El dia més curt”.
Aquest és el segon any que l’Ateneu de Pollença celebra “El dia més curt”, una iniciativa impulsada per la Coordinadora del curtmetratge espanyol amb motiu de la Festa Internacional del Curtmetratge. L’objectiu és promocionar el cinema curt i gratuït.
Pel que fa al programa de projeccions, l’Ateneu de Pollença avisava que donarà més detall a la seva pàgina del Facebook.

Cineclub al Club Pollença

A les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà The Square, una pel·lícula que tracta sobre Christian, un mànager d’un museu d’art contemporani que s’encarrega d’una exposició titulada, justament, The Square. En aquesta mostra, hi ha una instal·lació que fomenta els valors humans i altruistes. Així que, quan contracta una agència de relacions públiques per donar difusió a l’esdeveniment, la publicitat produeix malestar en el públic.
The Square és una pel·lícula de segell suec, dirigida per Ruben Östlund, estrenada aquest mes de novembre de 2017. Es tracta d’una comèdia de 142 minuts de durada que, com és costum al Club, es projectarà en versió original en anglès, sues i danès, subtitulada a l’espanyol.
El preu de l’entrada a les sessions de cinema al Club Pollença és de 4 euros per als socis del Club Pollença i de Cine Ciutat i de 6 euros per a qui no ho són.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT