AGENDA PER AL DARRER CAP DE SETMANA DE 2018

70

L’agenda per al darrer cap de setmana de 2018 inclou actes per a tota la família: teatre, música, bingos i activitats religioses.

Overbooking

Avui, divendres 28 de desembre, a les 18 hores, al Club Pollença, la companyia Volem Volem torna a amb Overbooking, un espectacle de clown clàssic, dirigit a un públic familiar. Tot i amb això no és recomanable per a infants menors de 5 anys.

Toto i Toribio arriben a un aeroport. Estan convençuts dels efectes meravellosos del viatge turístic per a la salut física i emocional de les persones. Aviat descobriran que un aeroport té les seves normes, peculiaritats i exigències. Incombustibles al desànim, els dos amics faran l’impossible per aconseguir el seu objectiu: volar.
L’entrada és gratuïta

PUBLICITAT

 

Cor del Teatre Principal

Demà, dissabte 29 de desembre, a les 20 hores, a l’Església del Convent, el Cor del Teatre Principal de Palma oferirà un concert eclèctic, durant el qual el públic present farà un tast de diversos gèneres musicals.

Els Cor del Teatre Principal estarà acompanyat al piano per Pere Víctor Rado.
L’entrada a aquest concert és gratuïta.

Asteroides perillosos…

Demà, dissabte 29 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, el director científic de l’Observatori de Costitx, Salvador Sánchez, oferirà una conferència sobre “Asteroides perillosos o el follet que va poder salvar la terra”.
L’entrada és gratuïta.

Festa de la Sagrada Família

I diumenge 30 de desembre, a les 12 hores, hi haurà la Festa de la Sagrada Família, o sigui que la missa del migdia es dirà per als matrimonis religiosos que aquest 2018 compleixen 25 i 50 anys de casats. Com a novetat, enguany també hi estan convidades les parelles que s’han casat durant el 2018.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT