AGENDA D’ACTIVITATS PEL CAP DE SETMANA

392
PUBLICITAT

Detallam l’agenda d’activitats per aquest cap de setmana.

Teatre 

  • Avui a les 19.30 h. i demà, dissabte 25 d’abril, a les 17 h., la companyia de teatre en anglès N2 Produccions representarà, al Club Pollença, la funció The Black & White theatre show. Els membres de la companyia oferiran al públic un capvespre d’entreteniment, amb cançons, danses, comèdia, sorpreses i molta diversió. El preu de l’entrada és de 6 euros i es pot comprar al mateix Club Pollença.

N2 produccions

  • Diumenge, 26 d’abril, a les 19.00 h,. a la Plaça Vella, la companyia de teatre Binixiflat representarà la funció El gegant sempre té gana. L’Ona i el seu pare viuen en una caseta al bosc. El pare és molt gran per treballar i decideixen que sigui l’Ona la que porti els ous de les seves gallines a vendre al mercat cada dia. Al bosc hi ha un castell. Al castell hi viu un gegant. El gegant sempre té gana. Funció de franc.

gegant

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

Recital poètic

  •  Avui, a les 20.30 h. a Can Llobera, l’actriu pollencina Maria Rotger oferirà un Recital Poètic.

Cercavila

  • Diumenge 26 d’abril, a partir de les 19 h. cercavila de la Colla de Gegants i l’Esbart de Sant Jordi pels carrers de Pollença.

Presentacions

  • El glosador pollencí Antoni Bisanyes presentarà el seu llibre Dècimes i gloses per Miquel Costa i Llobera. Homenatge a un glosador. Diumenge 26, a les 19.30 h. a l’església de Monti-Sion.
  • La formació musical Corda Amarada presenta un nou disc, CD- Record, el dissabte 25 d’abril, a les 20.30 h. a l’església de Monti-Sion.

 

Diada per la llengua i l’autogovern. Dissabte 25 d’abril. Palma

PUBLICITAT

A les 17.30 h. Festa infantil amb Cucorba (a la Plaça Major de Palma)

A les 18 h. Arribada de la Marxa per l’Educació a la Plaça d’Espanya i cercavila fins a la Plaça Major de Palma.

PUBLICITAT

A les 19 h. Acte central i ballada popular amb Música Nostra, a la Plaça Major de Palma.

PUBLICITAT
PUBLICITAT