AGENDA D’ACTIVITATS PEL CAP DE SETMANA

395

Detallam l’agenda d’activitats per aquest cap de setmana.

Teatre 

  • Avui a les 19.30 h. i demà, dissabte 25 d’abril, a les 17 h., la companyia de teatre en anglès N2 Produccions representarà, al Club Pollença, la funció The Black & White theatre show. Els membres de la companyia oferiran al públic un capvespre d’entreteniment, amb cançons, danses, comèdia, sorpreses i molta diversió. El preu de l’entrada és de 6 euros i es pot comprar al mateix Club Pollença.

N2 produccions

  • Diumenge, 26 d’abril, a les 19.00 h,. a la Plaça Vella, la companyia de teatre Binixiflat representarà la funció El gegant sempre té gana. L’Ona i el seu pare viuen en una caseta al bosc. El pare és molt gran per treballar i decideixen que sigui l’Ona la que porti els ous de les seves gallines a vendre al mercat cada dia. Al bosc hi ha un castell. Al castell hi viu un gegant. El gegant sempre té gana. Funció de franc.

gegant

PUBLICITAT

Recital poètic

  •  Avui, a les 20.30 h. a Can Llobera, l’actriu pollencina Maria Rotger oferirà un Recital Poètic.

Cercavila

  • Diumenge 26 d’abril, a partir de les 19 h. cercavila de la Colla de Gegants i l’Esbart de Sant Jordi pels carrers de Pollença.

Presentacions

  • El glosador pollencí Antoni Bisanyes presentarà el seu llibre Dècimes i gloses per Miquel Costa i Llobera. Homenatge a un glosador. Diumenge 26, a les 19.30 h. a l’església de Monti-Sion.
  • La formació musical Corda Amarada presenta un nou disc, CD- Record, el dissabte 25 d’abril, a les 20.30 h. a l’església de Monti-Sion.

 

Diada per la llengua i l’autogovern. Dissabte 25 d’abril. Palma

A les 17.30 h. Festa infantil amb Cucorba (a la Plaça Major de Palma)

A les 18 h. Arribada de la Marxa per l’Educació a la Plaça d’Espanya i cercavila fins a la Plaça Major de Palma.

A les 19 h. Acte central i ballada popular amb Música Nostra, a la Plaça Major de Palma.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT