AGENDA PER AL PRIMER CAP DE SETMANA DE MARÇ

82

El primer cap de setmana de març es presenta tranquil, però amb activitats variades aptes per a un públic familiar amb teatre de titelles, una exposició d’art fet per dones i un bingo solidari.

Los Titiriteros: En la boca del lobo

Demà, dissabte 3 de març, a les 12 hores, al Club Pollença, la companyia Los Titiriteros de Binébar representaran “En la boca del Lobo”, un espectacle de titelles per a infants majors de tres anys. L’entrada és gratuïta.
En la boca del Lobo és una peça de teatre popular amb música en viu que usa màscares i titelles de diverses tècniques. Els titellaires aprofiten cançons, contes, dites… per modelar un discurs sobre la cultura popular a través del vell ofici del titellaire. Un recorregut festiu que un titellaire i un músic fan acompanyats pel públic i per un repertori interessant de personatges característics de l’imaginari de les faules com llops, bruixes, gegants, bandits, follets, moixos…
L’espectacle dura uns 55 minuts.

Pollença en femení

PUBLICITAT

També demà, dissabte 3 de març, a les 19 hores, al Club Pollença, s’inaugurarà l’exposició “Pollença en femení”, una mostra col·lectiva que reuneix les artistes pollencines Antònia Borràs, Maria Antònia Bosch, Laura Cáceres, Aina Cifre, Cristina Escape, Joana Esteva, Georgina Gamundí, Aina Perelló, Maria Serna, Joana Valls i Malena Vilanova.
Amb aquesta inauguració, s’inicia un mes que Pollença dedicarà a les dones coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la dona (8 de març).
La mostra “Pollença en femení” ha estat organitzada pel Museu en col·laboració amb l’àrea d’Igualtat i de Benestar Social de l’Ajuntament. Es podrà visitar al Club fins al 31 de març.

Bingo solidari amb la fundació Vicente Ferrer

Diumenge 4 de març, a les 18 hores, al Club Pollença, hi haurà un Bingo Solidari amb la Fundació Vicente Ferrer; . una ONG compromesa amb el procés de transformació d’Anantapur, una de les zones més pobres i necessitades del sud de l’Índia. Les persones destinatàries de la tasca de la Fundació Vicente Ferrer són les comunitats més vulnerables i excloses del sistema de casta índia: els dalits, els grups tribals i altres castes desfavorides.
Participar al Bingo Solidari és una bona oportunitat per col·laborar amb la causa de la Fundació Vicente Ferrer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT