AGENDA CAP DE SETMANA I PATRONA

987

Demà, diumenge 26 de juliol, comencen les festes de la Mare de Déu dels Àngels, Patrona de Pollença, amb la qual cosa s’afegeixen més activitats socials, culturals, lúdiques i esportives a l’agenda ja atapeïda dels mesos de juliol i d’agost.
Així que, amb l’objectiu que si heu de planificar la vostra agenda, a més de les activitats d’avui dissabte 25 de juliol i demà 26 de juliol al municipi de Pollença r(equadre), a continuació compartim els programa de Festes de la Patrona 2015 a partir de dilluns 27 de juliol.

FESTES DE LA PATRONA 2015
PROGRAMA

DILLUNS 27 DE JULIOL
– A les 21.00 h. Trobada de ball en línia Patrona 2015, a càrrec de les monitores Coloma Capó i Rocío Vilchez, i l’orquestra Galatzó, a la Plaça Major.
– A les 22.00 h. El grup d’alumnes de Teatre dirigit per Jaume Xuia presenta ANTÍGONA, adaptació de l’obra de Sòfocles, al Claustre de Sant Domingo.
Entrada gratuïta amb aforament limitat. Recollida d’entrades al Supermercat Mercapollença (SUMA).
– A les 23.45 h. NEÓ ALS JARDINS. VINE FOSFORESCENT, bauxa a càrrec de Deejaysgrup, als jardins de ca la Gran Cristiana. Col•labora: Club Bàsquet Colonya Pollença

DIMARTS 28 DE JULIOL
– A les 19.00 h. Animació infantil a càrrec de DREAM DANCE AND DRAMA SCHOOL i CUCORBA, a la plaça Major.
– A les 20.00 h. FESTA SOLIDÀRIA: sopar, música i mercat, als Jardins Joan March. Organitza: Prodis.
– A les 21.30 h. REVETLA POLLENCINA, al Claustre de Sant Domingo, presentada per Antònia Plomer i Felip Munar. Es retrà homenatge al glosador Antoni Company Torrandell. Actuacions de Ballugall, Racó de Tramuntana, Andreu Raconer i el seu grup, Coral Arrels Pollencines, Pere Guillem, Esteve Perich, Martí de la Punta, Marta Bauçà Soler (soprano), Aires de la Cala, Xeremiers Orats, Jaume Barceló, Toni Cabanelles, Joan Carles Munar i un parell de sorpreses increïbles! Organitza: Antoni Bisanyes i Glossadors de la Pleta.
– A les 22.00 h. Concert de jazz XAVI TORRES TRIO, al Pati de l’Ajuntament.
– A les 22.30 h. BALL DE SALÓ, a càrrec de TRIO CHAMPAGNE i CHA CHA CHA, a la Plaça Major.

PUBLICITAT

DIMECRES 29 DE JULIOL
– A les 18.30 h. Jornades de Portes Obertes Pollença i Port FC, per a nins i nines nascuts entre 2004-2011, al Poliesportiu municipal.
– A les 19.30 h. Teresetes per a infants: LES AVENTURES DE GEPETO I PINOTXO, a la Plaça Vella. En acabar, GELATS per a tos els xics i xiques Gentilesa de Gelats Valls SL i Bartomeu Reig SA
– A les 20 h. final de Torneig Futbol Sala Juvenil Patrona 2015, a la Pista de futbet del Poliesportiu municipal
– A les 22 h. Concert d’Aniversari, 150 anys de música de Banda i 75 anys del Cor de Pollença, al Claustre de Sant Domingo.
– A les 23.30 h. Concert THE BILLY YOUNG BAND. Tribut a Héroes del Silencio i AC/DC, a la Plaça Major.

DIJOUS 30 DE JULIOL
– A les 17.30 h. FESTA XOP PARC. Festa d’aigua per a infants amb la col•laboració dels Bombers del Consell de Mallorca, que mostraran un cotxe antic restaurat, i, a continuació, Disco Escuma, a Can Conill.
– A les 20 h. Torneig de Futbol 7 veterans Patrona 2015, al Camp de futbol del Poliesportiu municipal.
– A les 22 h. Vetlada música a càrrec del Grup Pollencí de Teatre i Ballugall Folk, al Claustre de Sant Domingo. Presentació dels CD Cadenes i Grillons i Rodamón. Entrada gratuïta. Els beneficis de la venda dels CD aniran destinats a AFAMA, PRODIS, ABAIMAR i l’Obreria del Puig.
– A les 22.30 h. Gran nit de Swing, a càrrec de Glissando Big Band, Monkey Doo, Swing Brogher Wingi DJ. Set Oh My swing, a la plaça Major. Organitza: Pollenswings.

DIVENDRES 31DE JULIOL
– De 10 a 12 h. Demostració d’elaboració artesanal d’espardenyes com les duen els participants al simulacre de Moros i Cristians, a càrrecde Pere Parets, a can Xumet (c/ de la Mar, 40 – Pollença).
– De 16.30 a 20.30 h. JOCS DE TAULA, organitzats per AFAMA, als jardins Joan March.
– A les 22 h. La pintura a Pollença 1950… 80è aniversari del músic pollencí Miquel Capllonch. 150è aniversari de la Banda de Música, 75è aniversari del Cor i 25 anys del 1r anuari de Miquel Bota Totxo. Intervenen: Corda Amarada, Banda de Música de Pollença, Cor de Pollença, “U” músics joglars, Antoni Cabanellas “Mossenya”, Francisca Immaculada Cifre, Marta Bauzà Soler, Daniel N. González Rotger, Caterina Tugores Encinas, Sandra Pons Guillem, Cristhian Dias. Claustre de Sant Domingo. Entrada: 1 euro (+ donatiu a la sortida). Organitza: Associació Cultural “U camp de l’Oca.
– A les 23.30 h. Marxa Fresca amb els discjòqueis Tomeu Perelló i Toni Llobera (Deejaysgrup), a la Plaça Major.

DISSABTE DIA 1 D’AGOST
– A les 19.30 h. Animació infantil a càrrec de grup Mel i Sucre, a la plaça Vella.
– A les 20 h. Cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors de Pollença, i de la Banda de Música de Pollença, pels carrers de Pollença.
– A les 22 h. Revetla a càrrec de Dinamo, Fran manand the managers, Without String i presentació del nou disc de Jaume Mas, a la plaça Major.

DIUMENGE DIA 2 D’AGOST
– A les 5 h. TRADICIONAL ALBORADA, a la plaça Major i, després, pels carrers de la Vila.
– A les 8 h. TRADICIONAL ALBORADA, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.
– A les 11 h. Ofici major i ball de l’Oferta dels Cossiers, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.
– A les 12.15 h. Ball dels Cossiers, a la plaça Major.
– A les 12.45 h. Acte institucional i actuació de la Banda de Música de Pollença, a l’església de Monti–Sion.
– A les 13 h. Aperitiu per a tot el poble, al pati de l’Ajuntament.
– A les 17 h. Cercavila a càrrec de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà.
– A les 17.30 h. Processó amb l’antiga imatge de la Patrona i tradicions de la vila.
– A les 19 h. Simulacre de Moros i Cristians. Només els càrrecs del Simulacre poden dur espases de ferro.
– A les 21.30 h. TEDÈUM de Mossèn Miquel Tortell en acció de gràcies i càntic dels Goigs de Costa i Llobera, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.
A continuació i a la plaça Major, interpretació de “L’Alborada” i el “Visca Pollença” per la Banda de Música de Pollença.
– 23.30 h. FOCS Artificials, al Monument de Costa i Llobera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT