ACTIVITATS A POLLENÇA AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

117

Demà, 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona i a Pollença es commemorarà amb diferents activitats.

Per començar, a les 11 hores, Ràdio Pollença emetrà una taula rodona sobre “Dones amb professions masculinitzades”

A les 17’30 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença, hi haurà contacontes: La princesa rebel.

A les 19 hores, al Museu, hi haurà la tertúlia “Les dones i el món de l’art”, que s’emetrà en directe per Ràdio Pollença.

PUBLICITAT

Finalment, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà el film Orden Divino. L’entrada serà gratuïta. El orden divino de Petra BiondinaVolpe, es remunta a l’any 1971, quan les dones encara no podien votar a Suïssa. Nora és una jove mestressa de casa i mare de dos fills que viu en un petit i pintoresc poble on les notícies de les protestes pels drets civils, la revolució sexual i els moviments contraculturals tan sols són un tema de discussió. Nora és una persona tranquil·la que compta amb la simpatia de tothom. Però quan el seu home li prohibeix acceptar una feina a temps parcial, la frustració la duu a començar a lluitar públicament pel sufragi femení. La seva nova fama comporta amenaces i el possible fi del seu matrimoni, però ella es nega a fer marxa enrere, i convenç a les dones del poble per anar a la vaga mentre descobreix aspectes sobre la seva pròpia alliberació. Les tranquil·les vides dels seus veïns es veuran afectades per complet.

Altres activitats

Més enllà d’aquest 8 de març, durant tot el mes es duran a terme activitats relacionades amb les dones. En aquest sentit, és bo recordar que, des del dissabte 3 de març, a l’espai de la Quadra del Club, hi ha l’exposició “Dones Artistes de Pollença” que reuneix el treball d’artistes com Antònia Borràs, Maria Antònia Bosch, Laura Cáceres, Aina Cifre, Cristina Escape, Joana Esteva, Georgina Gamundí, Aina Perelló, Maria Serna, Joana Valls i Malena Vilanova. La mostra es pot visitar fins al 31 de març.

A l’hora cal avançar que aquest dissabte 10 de març, a les 19’30 hores, a l’Església del Convent, Lions Internacional Club North of Mallorca organitza un concert de Capriccio String Quartet.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital