ACTIVITATS PER PASSAR DE NOVEMBRE A DESEMBRE

102
Instantània de l'exposició "Sense amo(r)" organitzada pels alumnes de l'IES Clara Hammerl a l'església del Convent.

Aquest cap de setmana de trànsit entre novembre i desembre, l’agenda d’activitats és tranquil·la. Tot i amb això, hi ha temps per als versos, per a l’artesania i, sobretot, per al compromís envers les víctimes de la violència de gènere.

Josep M. Llompart, “mai no et deturis”

Avui, divendres 30 de novembre, a les 20 hores, a Can Llobera es farà un acte que amb el títol “mai no et deturis”, inclou una conferència de Pilar Arnau sobre “Josep M. Llompart, el compromís cívic d’un escriptor” i un recital de poesia llompartiana i glosa a càrrec de Bartomeu Crespí, Miquel Àngel Adrover i Mateu Matas “Xurí”.

Aquesta activitat forma part dels actes de l’Any Llompart que es commemora aquest 2018 amb motiu del 25è aniversari de la seva mort. Poeta, escriptor, activista i mestre Josep Maria Llompart ocuparà la vetlada del 30 de novembre a Pollença, en un acte organitzat per la delegació local de l’Obra Cultural Balear amb la col·laboració de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Fil a fil per la vida”

Demà, dissabte 1 de desembre, a partir de les 10’30 hores, al Club Pollença, “Las Tejeydesteje” conduiran un taller que, amb el títol de “Fil a fil per la vida”, ha de servir per fer hexàgons de ganxet per teixir una manta per al dia 8 de març (Dia Internacional de la Dona Treballadora).

Tal i com expliquen “Las Tejeydesteje” aquest acte forma part d’un projecte cooperatiu contra la violència de gènere i la desigualtat que, amb la metàfora del fil i la vida, vol unir el màxim de persones entorn a aquesta manta que ha d’arropar i escalfar. En aquest sentit, “Las Tejeydesteje” conclouen que “el fil representa cada un de nosaltres i els brins entrellaçats la connexió, la unió i la força de la col·lectivitat”. Per tant, totes aquelles persones que demà vulguin posar un punt per aquesta finalitat tan guapa, poden passar pel Club, a partir de les 10’30 hores. No cal que facin cap inscripció prèvia.

Clausura de “Sense amo(r)”

Aquest diumenge, 2 de desembre, a les 13 hores, es clausura l’exposició “Sense amo(r)” a l’Església del Convent de Sant Domingo.

Aquesta mostra formar part d’un projecte més ampli contra la violència de gènere entorn del qual han treballat els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença. Per a l’exposició “Sense amo(r)”, els alumnes de l’IES Clara Hammerl han comptat amb la col·laboració del Museu de Pollença i l’àrea de Benestar Social.

L’horari de visita d’aquesta exposició de l’Església del Convent és de 16’30 a 19 hores avui divendres i de 10’30 a 13 hores demà dissabte i demà passat diumenge.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT