ACTIVITATS AMB MOTIU DE LA INAUGURACIÓ DE LA SALA D’ARQUEOLOGIA DEL MUSEU

40

Amb motiu de la inauguració de la Sala d’arqueologia del Museu de Pollença, es duran a terme un seguit d’activitats entorn al 19 de desembre, data en què, oficialment, quedarà inaugurat aquest renovat espai.

Visites guiades

D’una banda, es faran unes visites guiades per mostrar nova Sala d’arqueologia del Museu i donar a conèixer aquest període de la història a Pollença. Per això, després de recórrer el nou espai, es farà una visita guiada a la necròpoli de l’Alzinaret de Sant Vicenç.

La primera d’aquestes visites didàctiques estava programada per a aquest dissabte 9 de desembre, però s’ha ajornat al capvespre de divendres 22 de desembre. Es manté, això sí, la visita del matí de dissabte 16 de desembre.

Es tracta de visites destinades a un públic familiar.

PUBLICITAT

Tallers

A més de visites guiades, està previst fer dos tallers: “La vida quotidiana al bronze naviforme”, d i sobre “Els espais funeraris”. El primer es farà dia 27 i dia 29 de desembre, a les 10 hores, al Museu de Pollença i està especialment pensat per a infant d’entre 8 i 11 anys. El segon, dedicat als ritus funeraris i la figura del toro, es farà únicament el 29 de desembre, a les 12 hores, al Museu de Pollença, i va adreçat a majors de 10 anys.

Per a més informació sobre les visites i sobre els tallers, us podeu posar en contacte amb el Museu de Pollença a través del telèfon 971531166.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT