ACTIVITATS I COMPROMÍS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

72

Els actes amb motiu del Dia contra la violència de gènere (25 de novembre) centren l’atenció d’aquest cap de setmana, tres dies durant els quals hi ha diferents activitats programades com ara música, teatre, natura, ball, circ…

Divendres 23 de novembre

Taller: Dones que ballen juntes

Entre les 17 i les 19 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, Mona Balizán conduirà un taller titulat “Dones que ballen juntes”, adreçat a dones joves i adultes. Qui vulgui assistir a aquest taller organitzat per Genèrica, ha d’inscriure’s prèviament a les oficines de Serveis Socials de Pollença (c/ Sant Domingo núm. 4, 1r) o del Port de Pollença (c/ Metge Llopis núm. 1, baixos, 2a porta). Per a més informació podeu telefonar al 971531430 o al 971866975.

Concert de Santa Cecília de l’Escola de Música

A les 19 hores, a l’Aula 6 de l’Escola de Música i dins el marc dels actes programats amb motiu de Santa Cecília, hi haurà un concert a càrrec dels alumnes finalistes del Concurs d’Interpretació, alumnes seleccionats pel professorat d’especialitat intrumental. El guanyador rebrà un premi de 60 euros amb material de Musicasa; el segon, un premi de 40 euros amb material de Musicasa i el tercer, un premi de 20 euros amb material de Musicasa.

PUBLICITAT

Documental: Tot inclòs

A les 20 hores, a l’Ateneu de Pollença (carrer Metge Sureda, 8 baixos), es projectarà el documental Tot inclòs i després s’obrirà un debat amb la participació del geògraf Ivan Murray, coautor de l’estudi “Habitatge a Pollença”

Concert homenatge de Santa Cecília de la Banda i la Coral de la Tercera Edat

I, a les 21’15 hores, al Claustre de Sant Domingo, la Banda de Música i la Coral de la Tercera Edat de Colonya celebraran Santa Cecília amb un homenatge als directors del Festival, Philip Newman i Eugen Prokop.

Dissabte 24 de novembre

Diada d’anellament científic d’aus per a famílies

A les 10 hores, al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, al Port de Pollença, hi ha una diada d’anellament científic d’aus per a famílies. La idea és veure com s’anellen les aus usant una determinada metodologia de marcatge i estudi dels ocells. Per això, es recomana que els assistents duguin roba d’abric, ja que és una activitat exterior. Qui tengui prismàtics, és una bona ocasió per dur-los i així poder observar les aus que habiten aquella zona humida.

Aquelles famílies que vulguin participar-hi s’han d’apuntar prèviament. Per això, poden contactar amb el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola a través del servei de missatgeria de Facebook @ctolagola i del twiter @lagola_info, del correu electrònic info@ctolagola.com o del telèfon 692644036.

Taller: Encantades de la vida

Entre les 16’15 i les 19’15 hores, al Local polivalent de l’àrea de Benestar Social (carrer Cecili Metel, 2 – Pollença), hi ha la segona sessió d’un taller anomenat “Encantades de la vida”, que condueix Rosa Mascaró. Organitzat per Genèrica, per assistir al taller cal haver formalitzat una inscripció prèvia a les oficines de Serveis Socials de Pollença (c/ Sant Domingo núm. 4, 1r) o del Port de Pollença (c/ Metge Llopis núm. 1, baixos, 2a porta). Per a més informació, podeu telefonar al 971531430 o al 971866975.

Mostra de Ball Folklòric

A les 19’30 hores, a l’església de Monti-Sion, hi ha Mostra de Ball Folklòric, una vetlada durant la qual internvindran els pollencins de Racó de Tramuntana i el Grup de Dansa Balladora Canyamars de Canals (València).

Monòleg: Trans-plantar

A les 20’30 hores, a la Sala d’Actes del Club Pollença, l’actor Pep Noguera presenta el monòleg Trans-plantar, una producció de Diabéticas Acelerades dirigida per Tomeu Cañellas. El preu de l’entrada és de 10 euros per als socis i 12 euros per als no socis. Qui vulgui comprar l’entrada de manera anticipada, ja ho pot fer al Club Pollença mateix.

El mot transplantar és l’eix vertebrador d’aquest monòleg creat per Pep Noguera i Tomeu Cañellas, actor i director respectivament de l’obra; una obra que conta amb humor, ironia i sàtira un viatge que ha acompanyat l’actor des dels anys 60 fins al segle XXI.

Preparau-vos, per tant, per reflexionar i riure a partir dels transplantaments que ha viscut l’actor, transplantaments de la forma de ser, de professió, d’ubicació i, per suposat, també d’òrgans vitals.

Diumenge 25 de novembre

Circ: Oyun

A les 11’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, el públic podrà assistir a un premiat espectacle de circ: Oyun, de la companyia El Fedito.

Els artistes de El Fedito fan circ amb elements quotidians com cordes, olles, perols… fent d’Oyun un espectacle divertit i creatiu que flueix amb la tècnica circaire.

La recerca del més difícil encara, de l’equilibri perfecte, l’arquitectura dels malabars, l’harmonia entre tots els elements: olles, culleres, cordes, pilotes…

A Oyun (del turc joc), tot gira entorn de les olles i d’altres elements quotidians i a mesura que es va construint un artefacte en equilibri el malabarista va creant l’espai, dibuixant l’aire, i sobretot jugant i desafiant la gravetat.

Aquest espectacle és el resultat d’anys d’investigació i experimentació la inspiració del qual ha vengut principalment de les diferents disciplines artístiques: escultura, dibuix, poesia visual, fotografia, arquitectura, música, pintura, teatre, circ…

Oyun es un espectacle únic i innovador, per a tots els públics, que combina humor, originalitat, ritme i depurada tècnica de malabars que, sense dubte, no deixarà indiferent l’espectador.

Exposició: Sense amo(r)

A les 12 hores, a l’Església del Convent de Sant Domingo, s’inaugurarà l’exposició “Sense amo(r)”, una mostra organitzada per l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença en col·laboració amb el Museu de Pollença i l’àrea de Benestar Social. Aqueta exposició es podrà visitar a l’Església del Convent fins al 2 de novembre. L’horari de visita serà de dilluns a diumenge de 16’30 a 19 hores, a més a més, dissabte i diumenge obrirà el matí entre les 10’30 i les 13 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT