ACTIVITATS PER A UN CAP DE SETMANA POST FIRA

77

Pareix que passada la fira l’activitat s’ha d’aturar, però no és així. L’agenda d’aquest cap de setmana ofereix diverses activitats a Pollença per a tots els gusts. Teatre per a adults i més petits, recerca de bolets, excursions per la muntanya, tallers feministes…

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE

Carretera tancada per rally “Pujada DRA Balear”

Entre les 8 h. i les 15 h. la carretera de Lluc estarà tancada a partir del km 5.300 (Pi de Son Grua) i el km 14.200 (abans d’arribar a mMenut). El motiu es la “Pujada DRA Balear”, un rally d’on sortirà el campió de Balears de muntanya. Pels qui vulguin veure aquest espectacle de motor la mànega d’entrenament començarà a les 9,15 h.

PUBLICITAT

Jornada micològica a Cala Sant Vicenç

A les 9,30 del matí a l’Hostal Oriola hi haurà la concentració per iniciar una sortida micològica per la zona. Es recolliran bolets i especialistes en aquest àmbit aniran explicant tot el que es vagi trobant. Després, a les 13 hores, hi haurà una xerrada didactica mostrant una sel·lecció de tot el que s’ha collit, i s’acabarà amb un dinar d’arròs brut a les 14,30 h. Les places són limitades i es necessari apuntar-se previament. Els tickets vales 15 euros i es poden comprar al bar Poli. Es pot reservar plaça al telèfon 669 955 140. Organitza l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç.

Encantades de la vida: taller d’apoderament i gestió emocional per a dones grans

Entre les 16’15 i les 19’15 hores, al Local polivalent de l’àrea de Benestar Social (carrer Cecili Metel, 2 – Pollença), tindrà lloc la primera sessió d’un taller anomenat “Encantades de la vida: taller d’apoderament i gestió emocional per a dones grans”, conduït Rosa Mascaró. Aquest taller forma part d’un seguit d’activitats amb motiu del Dia contra la violència de gènere (25 de novembre), que tindràn lloc entre aquest dissabte 17 i el 2 de desembre. Ho organitzal’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament amb col·laboració amb altres àrees i entitats de caire social.
Les activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal apuntar-se a l’àrea de Benestar Social (c/ Santo Domingo núm. 4 1r) . Per a més informació, podeu telefonar al 971531430 o al 971866975.

 

Teatre: VI Clàssics a la Tardor “Tants caps, tants barrets.”

A les 19 h. a l’església del Convent de Sant Domingo hi haurà una nova obra de teatre de la quarta temporada de Classics a la Tardor. “Tants caps, tants barrets.” està dirigida per Carles Pujols i l’entrada és gratuïta.

Presentació nou disc Ballugall

A les 20 hores, a l’Auditori d’Alcúdia, el grup Ballugall presenta el seu segon disc Al vol. Podeu trobar tota la informació a aquest enllaç puntinformatiu.cat/ballugall-presenta-vol-lauditori-dalcudia

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE

Excursió de l’AAVV de Pollença

L’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) ha preparat una excursió amb final festiu per tres puigs pollencins com són el Calvari, Santuïri i el de Pollença. El final festiu consistirà en un dinar d’arròs brut al Puig el preu del qual serà de 12 euros per als socis i de 15 euros per aquells que no són socis de l’AVVP.
Les persones interessades en participar en aquesta excursió festiva cal que s’inscriguin prèviament, ja que les places per al dinar són limitades. Per això, poden passar per l’oficina de l’AVVP al Parc infantil del carrer Cecili Metel. Allà els donaran els detalls sobre l’hora i el lloc de sortida per pujar als puigs del Calvari, de Santuïri i de Pollença.

Campionat de Balears de Trial Base

A les 10 h al poliesportiu de Pollença començaran les proves del campionat de Balears de trial base. L’esdeveniment està organitzat pel grup trial Pollença i participaran joves de les categories Escoleta, Base 50, Iniciació 80 i Base 80.

Teatre juvenil: “Sirena Fisura”

A les 18 h. al Club Pollença tindrà lloc una obra de teatre per a joves majors de 6 anys titulada “Sirena Fisura”. Un viatge pel món fantàstic del teatre d’objectes que ens acostarà a valorar els rols de gènere. Una obra de la companyia Elastic Nou. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT