ACTIVITATS PER A UN PRIMER CAP DE SETMANA ELECTORAL

80

Aquest diumenge, 28 d’abril, entre les 9 i les 20 hores, els pollencins estan convocats a elegir els representants de les illes Balears al Parlament i al Senat espanyols. Aquesta és la primera convocatòria d’eleccions d’un any, el 2019, electoral. I és que el 26 de maig, els pollencins hauran de tornar anar a votar per elegir els representants municipals, illencs, autonòmics i europeus.

Durant aquests dies de final de campanya, de reflexió i de votació, a Pollença, estan programades diverses activitats entre les quals una cursa ciclista que, temporalment, tallarà algunes carreteres del municipi. Per això, denenent d’on es vulgui anar, cal tenir en compte que les carreteres de Pollença al moll i del Moll a Alcúdia estaran tallades de 6,55 a 8,15 hores. I la carreterea de Pollença a Lluc es tancarà a de 7,00 a 10,00 hores

Exposició “Apropa’t a la meva realitat” al Club

Avui, divendres 26 d’abril, a les 19 hores, al Club Pollença, s’inaugurarà l’exposició “Apropa’t a la meva realitat”, una mostra que l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha muntat amb la voluntat de donar visibilitat a les conseqüències emocionals, i per tant no visibles, d’aquesta malaltia.

PUBLICITAT

Aquesta exposició itinerant té per objectiu aconseguir l’accés a una atenció psicològica de qualitat, personalitzada i gratuïta per als malalts de càncer, perquè puguin encarar millor la malaltia.

Segons apunten des de la mateixa AECC, a l’Estat espanyol hi ha, a dia d’avui, gairebé 236.000 persones afectades per càncer que podrien necessitar tractament psicològic especialitzat. Per aquesta raó, sol·liciten la cobertura de la necessària atenció psicològica especialitzada per a pacients i familiars, bé amb els recursos propis del sistema o bé integrant els recursos assistencials que ofereixen entitats sense ànim de lucre com l’AECC

La mostra es podrà visitar al Club Pollença fins al 12 de maig. El dia de la inauguració, hi haurà una copeta de cava per als assistents.

Circ a la plaça Miquel Capllonch: El punt de la i

Demà, dissabte 27 d’abril, a les 12 hores, a la plaça Miquel Capllonch, la companyia CircArt oferirà l’espectacle de circ El punt de la i.

Aquest és un espectacle gratuït.

Pa amb oli i ballada popular

Demà, dissabte 27 d’abril, a partir de les 20 hores, al voltant del Convent de Sant Domingo, hi haurà la VII Festa Popular amb pa amb oli i ballada.

El preu del pa amb oli serà de 6 euros i inclourà pa amb oli, beguda i fruita. Com s’ha fet els anys anteriors, qui vulgui sopar allà ho podrà fer sempre i quan hagi comprat el tiquet de manera anticipada al bar La Penya de Pollença o a Magenta al Port.

Pel que fa a la ballada, estarà animada per tres grups pollencins com són Aires de la Cala, Xeremiers de la font del Gall i Ballugall.

Mercadet de Primavera d’AFAMA

Aquest diumenge 28 d’abril, entre les 9 i les 13 hores, al carrer Pere Josep Cànaves, hi haurà el Mercadet de Primavera de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA).

 

Art Vocal Ensemble interpreta “L’Himne Funeral de la Reina Carolina”

Diumenge 28 d’abril, a les 20 hores, a l’Església de Monti-Sion, l’Art Vocal Ensemble interpretaran “L’Himne Funeral de la Reina Carolina” de Georg Friederich Haendel. L’entrada és gratuïta.

Conten que Haendel va estar una setmana des que va rebre l’encàrrec de composar un himne per al funeral de la Reina Carolina, amb qui l’unia una forta amistat, fins que va tenir-lo enllestit.

Escrit a partir de diverses fonts bíbliques com les Lamentacions del profeta Jeremies, de Job, de Salomó i de l’Epístola als filipenses, entre altres, “L’Himne Funeral de la Reina Carolina” descriu de manera coherent la tristesa de Haendel i d’altres súbdits, així com també les virtuts de la reina i l’esperança en el futur.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital