ACTIVITAT CULTURAL I ESPORTIVA DELS AMICS DE SANT ANTONI

224

Aquest mes de desembre i coincidint amb les festes de Nadal, l’Associació d’Amics de Sant Antoni del Port de Pollença organitzen dues activitats; un de cultural i l’altra esportiva.

Aquest 2020, els Amics de Sant Antoni convoquen la tercera edició del Concurs de Postals de Nadal per als alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença.

Els alumnes hi poden participar fins al 17 de desembre. El dia en què es lliurin els premis, l’acte s’enregistrarà en vídeo per projectar-lo als usuaris de la “Residència Sèniors” del Port. A més a més, les postals es repartiran entre residents i personal sanitari.

Per altra banda, dia 12 de desembre, entre les 10’30 i les 13 hores, al Club Duva, està programada una Diada Nadalenca de Pàdel que acabarà amb un dinar de germanor. Per complir amb les mesures sanitàries per prevenir els casos de coronavirus, les places són límitades. Per tant, cal fer una inscripció prèvia.

PUBLICITAT

Durant tota la jornada, s’aplicaran meures covid-19.

La Diada Nadalenca de Pàdel és organitzada pels Amics de Sant Antoni amb la col·laboració de les àrees de Cultura i d’Esports de l’ajuntament de Pollença, el Club Nàutic i Colonya Caixa Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT