ABRIL DE REPÚBLICA CONFINAT

145

Entre el 10 i el 14 d’abril, a la pàgina del Facebook de l’Ateneu de Pollença i a l’Instagram @ateneupollenci, es farà un homenatge virtual a les víctimes de franquisme. Amb aquest Abril de República confinat, es vol recordar aquells que patiren la guerra i la dictadura franquista, i donar continuïtat al tradicional acte que, coincidint en l’aniversari de la proclamació de la segona República, es fa a la plaça dels Seglars. Però que, degut a la pandèmia del coronavirus, aquest 2020, s’ha hagut de suspendre com tots els actes programats amb motiu de l’Abril de República.

Cada dia entre el 10 i el 14 d’abril, a les 19 hores, a través de les xarxes socials, es compartiran poemes, cançons i paraules no només de les persones que havien d’intervenir a l’homenatge de la plaça dels Seglars, sinó també de tots aquells que vulguin participar-hi. De fet, animen tothom que vulgui compartir uns versos, un record, un text, una imatge, una cançó… que ho faci. Per això, bé poden anar directament a l’esdeveniment del Facebook i compartir-ho, o bé enviar l’arxiu a ateneupollenci@gmail.com i l’organització ho compartirà a les xarxes.

COMENÇA L'ABRIL DE REPÚBLICAMiquel Amengual, que havia de presentar l'acte ho fa des de ca seva, i recitarà uns versos del poeta David Caño.SALUT I REPÚBLICA

Publicada por L'Ateneu de Pollença en Viernes, 10 de abril de 2020

"Damunt d'una Terra" de Lluís Llach és la cançó escollida per Martí Sáez per fer un crit en favor del canvi de rumb d'aquesta terra. Un any més en Martí col·labora amb el 14 d'abril a Pollença i, malgrat el confinament, la seva veu i la seva guitarra hi són presents.Moltes gràcies Martí.

PUBLICITAT
Publicada por L'Ateneu de Pollença en Viernes, 10 de abril de 2020
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT