ABRIL COMENÇA AMB UN ATAPEIT CAP DE SETMANA

380
En una ocasió tan especial com el desè aniversari, l'artista Joan Bennàssar ha creat un gravat per anunciar la Mitja Marató.
En una ocasió tan especial com el desè aniversari, l'artista Joan Bennàssar ha creat un gravat per anunciar la Mitja Marató.

Abril s’obre amb pluges i comença amb un atapeït cap de setmana en què Pollença acollirà les jornades fotogràfiques Difoma, la Feria de Abril i la Mitja Marató.

Mitja Marató
La desena edició de la Mitja Marató comença avui divendres 1 d’abril, a les 20 hores, al club Pollença, amb la projecció del film documental Fiz, puro maratón, basada en la carrera esportiva del campió Martín Fiz que assistirà a l’acte i que respondrà els dubtes i preguntes dels presents.
Demà, dissabte 2 d’abril, a les 18 hores, a les pistes d’atletisme del Poliesportiu Municipal de Pollença, hi haurà unes Jornades d’Atletisme en Pista a les quals participaran com a atletes convidats, Martín Fiz, Fermín Cacho i Reyes Estévez, així com altres atletes mallorquins convidats.
Finalment, diumenge 3 d’abril, al Poliesportiu Municipal de Pollença, hi haurà la Mitja Marató:
– A les 9’30 hores, començarà la Mitja Marató.
– A les 9’40 hores, començarà la Fergus 10.000, una carrera nova d’aquest 2016 que fa el recorregut inicial i final de la Mitja Marató, sense arribar al Port de Pollença; a la Punta volten per agafar el camí de Cal Xino.
– I a les 9’45 hores, començarà la 5KM, una prova que es recupera i que consisteix en fer una volta pel recorregut urbà de la Mitja Marató, o sigui el tram que transcorre per dins Pollença poble.

Feria de Abril
També avui 1 d’abril comença la Feria d’Abril que un any més es farà a la carpa muntada per a l’esdeveniment a l’aparcament de can Conill. El pregoner, Antoni Ferragut, encetarà la Feria a les 20’30 hores, després que la Tropa decornetes i tambors hagi anunciat la festa pels carrers de Pollença.
La vetlada d’avui s’allargarà amb l’actuació del grup de ball Canela Pura, amb la presència de la professora Raquel de Córdoba de l’acadèmia de ball andalús d’Alcúdia, primer, i del grup Arborea, després.
A partir de les 11 hores del matí, de demà, dissabte 2 d’abril, s’obrirà el recinte firal. Si bé no serà fins a les 20 hores, quan comenci l’actuació del grup de ball Almas del Sur de la Casa d’Andalusia de Son Servera. A continuació, actuarà el grup Oxalis, en directe.
Durant el dissabte 2 d’abril, hi haurà altres activitats de la Feria. A les 12 hores, al Polisportiu municipal, hi haurà un partit de futbol 7 entre els equips Pizzeria Poli de la Cala Sant Vicenç i la Cafeteria Pony Pisador de Pollença. I, a les 16 hores, començarà el capvespre de passeig en cavall.
Finalment, el diumenge 3 d’abril, a les 11 hores, s’obrirà el recinte firal i a les 12 hores, es dirà una Missa Rociera, cantada pel Coro Rociero de Mallorca; un dels atractius més celebrats de la Feria de Abril a Pollença.
A partir de les 13’30 hores, hi haurà música flamenca, sevillanes, cavalls per a qui vulgui anar a fer un passeig… i, per suposat, tapetes i rebujitos per a tothom.
A les 20 hores, cantaran l’Himne d’Andalusia i, a les 22 hores, es clausurarà la Feria de Abril de 2016, a Pollença.

Difoma
Finalment, les jornades fotogràfiques Difoma comencen avui 1 d’abril amb un taller sobre il•luminació reservat a professionals. Dissabte 2 i diumenge 3 d’abril, fotògrafs aficionats i professionals, i models fotogràfiques compartiran dues jornades en què, si el temps ho permet, sortiran a fer fotografies exteriors per Formentor i pel Port.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT