ABANS DEL PONT, AL MUNICIPI DE POLLENÇA, HI HAVIA 15 CASOS ACTIUS

1221

Aquest divendres 4 de desembre, al municipi de Pollença, hi havia 15 casos actius de coronavirus. I és que aquell dia, al Centre de Salut, diagnosticaren 5 nous positius i donaren 4 altes.

Segons la coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, demà se sabran les dades corresponents a aquest llarg cap de setmana de la Constitució i de la Puríssima.

Per altra banda, cal recordar que aquest mateix cap de setmana s’ha detectat un brot de coronavirus a la Residència Sèniors del Moll.

Balears podria entrar en Fase 4

Aquest pont la incidència de casos de coronavirus a les Balears ha arribat als 260 casos per 100.000 habitants, i la tendència és que continuï pujant. Això vol dir que les Illes es situen en zona d’alt risc de contagi i si no baixen, la pròxima setmana es podria decretar la Fase 4. Entrar en Fase 4 voldria dir que el toc de queda seria a les 22 hores, que els bars només podrien obrir les terrasses, que es prohibiria fumar en la via pública i que les reunions socials només podrien ser d’un màxim de sis persones, entre d’altres mesures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT