A POQUES HORES DE LA CAVALCADA DELS REIS D’ORIENT

494

Falten poques hores perquè arribin els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar que serà avui dijous 5 de gener.

A Pollença, Ses Majestats arribaran a les 18 hores, a la plaça del Monument des d’on començaran la Cavalcada que ha de recórrer els principals carrers del poble, tot fent una aturada a la plaça Major per saludar. A continuació, entraran a la Parròquia per procedir a l’Adoració de l’infant Jesús.

Al Port, els Reis d’Orient arribaran a les 18 hores, a la plaça Miquel Capllonch i allà mateix saludaran als nins i a les seves famílies, entraran a l’església de la Mare de Déu del Carme per fer l’Adoració i, en sortir, faran la Cavalcada pels principals carrers del Moll.

En acabar aquests actes protocol·laris, els Reis i els Patges procediran a repartir els regals, una feina que sovint s’allarga fins a la matinada.

PUBLICITAT

Cinema i bingo per al dia dels Reis

El dia dels Reis, o sigui divendres 6 de gener, a les 17 hores, al Convent de les germanes dels Sagrats Cors (al carrer Mallorca), es projectarà la pel·lícula Natividad, un film nord-americà de 2006, dirigit per Catherine Hardwicke, en què es conta la història del naixement de Jesús, que és justament allò que se celebra durant les festes de Nadal. La projecció d’aquest film s’aprofitarà per parlar amb els presents sobre aquest tema.

Es tracta d’una pel·lícula apta per a tots els públics. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom que estigui interessat.

Per la seva banda, els dimonis del Ca de Bou faran un bingo de Reis demà divendres 6 de gener, a partir de les 17 hores, a Casa Manolo, el Cultural del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT