A LES PORTES D’UN LLARG CAP DE SETMANA “MORTAL”

89

Avui, dimecres 31 d’octubre, s’obren les portes d’un llarg cap de setmana marcat per la festivitat de Tots Sants (1 de novembre) i les pluges que, segons els pronòstics, seran presents de manera intermitent.

Halloween al Moll

Des de fa uns anys ençà, la celebració del Halloween s’imposa l’horabaixa/vespre del dissabte de Tots Sants. Així que, avui, 31 d’octubre, a partir de les 17 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi ha una festa de Halloween. Hi haurà boti-botis i animació infantil amb la Patrulla Canina i Mickey & Minnie Mouse. La festa continuarà amb el dj Nino i la veu en directe de la cantant del Port, Marina Reus. A més a més, hi haurà paradetes de l’escoleta La Gola i venda de pastissos dolços i salats per recollir doblers per als viatges estudis escolars. Finalment, entre les 20 i les 20’30 hores, hi haurà un sorteig de 20 targes de regal de 60 i 100 euros en material escolar. Des de l’organització, senyalen que, en cas de pluja, s’ajornarà la festa per un altre dia sense especificar.

 Tots Sants al cementeri

En motiu de la festa de Tots Sants, la Policia Local informa que aquests dies el camí del Cementeri és d’un sol sentit de circulació amb entrada pel Polisportiu i sortida per la carretera d’Almadrava. A més a més, davant les portes del Cementeri, hi haurà reserva d’estacionament per a minusvàlids i no s’hi podrà aparcar, només aturar-se per carregar i descarregar.

PUBLICITAT

Demà, dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants, durant la Missa que es dirà a les 11 hores, al mateix Cementeri sempre i quan la pluja així ho permeti, la circulació de vehicles estarà prohibida al camí del Cementeri.

Cinema al Club: La gaviota

També demà, dijous 1 de novembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, projectaran el film La gaviota (The Seagull) del director Michael Mayer, una pel·lícula basada en el text homònim d’Anton Chéjov. Ambientada a Rússia, a finals del segle XIX, l’actriu Irina Arkadina és una veterana i vanidosa estrella del teatre que passa part de l’estiu en una idíl·lica finca vara un llac, propietat del seu fermà, que està malalt. Allà compartirà els dies amb un amant seu, l’escriptor Boris Trigorin, el seu fill, aspirant a escriptor, i la jove i ingènua actriu Nina Zarechnaya. Tots plegats patiran un fatal enamorament de la persona inadequada. Interpretada per Annette Bening, Saoirse Ronan, Corey Stoll, Elisabeth Mossa i Mare Winningham, aquest film nord-americà es va estrenar el 31 d’agost de 2018.

Exposició Codorniu

Divendres 2 de novembre, a les 20 hores, al Museu de Pollença, el pintor Daniel Codorniu inaugurarà l’exposició antològica Inèdit, una mostra que es podrà visitar fins al 30 de novembre.

 

El Museu de Pollença és obert de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores, a més a més, de dijous a dissabte obre entre les 17 i les 20 hores, i els diumenges té obert de 10’30 a 13’30 hores.

Nascut a Palma, el pintor i dibuixant Daniel Codorniu ha desenvolupat la seva carrera a Barcelona, on va fixar la seva residència als anys 60 del passat segle XX. Els temes mariners i els colors intensos i plens de llum marquen la seva obra, una obra molt mediterrània que recorda l’anomenada Escola pollencina.

Una visita mortal

Aquest dissabte 3 de novembre, a les 18 hores i a les 19’30 hores, el grup TeatrEros retorna amb Una visita mortal al Museu de Pollença.

Totes les persones que vulguin assistir de públic a aquest acte amb motiu del Dia Internacional dels Museus, han de reservar plaça, ja que, si bé l’entrada és gratuïta, les places són limitades. Per això, poden telefonar al 971531166 o bé enviar un correu electrònic a la següent adreça: auxmuseu@ajpollenca.net

Concert d’orgue

Dissabte, dia 3 de novembre, a les 21 hores, l’organista Nadal Roig oferirà un concert a l’església del Roser. Es farà taquilla inversa a benefici del Puig.

Convidat per la Parròquia de Pollença, el públic podrà escoltar el repertori escollit per Nadal Roig, amb un instrument únic: l’orgue barroc construït al 1732 per l’organer valencià, Luís Navarro i restaurat el 1977. Aquest orgue de l’església del Roser és una autèntica joia del segle XVIII.

Nascut a Petra l’any 2000 i format com a músic a l’Escolania de Lluc i al Conservatori de Mallorca, en aquests moments, Nadal Roig segueix estudis al Centre Superior de Música del País Basc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT