A AFAMA FAN BOSSETES SOLIDÀRIES PER A LES MASCARETES

494
Les bossetes porta mascaretes fetes a AFAMA segur que tendran un lloc al Mercadet de Primavera d'aquest diumenge 23 de maig.

Treballadores, voluntaris i usuaris de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA) fan bossetes solidàries per desar les mascaretes en bones condicions. Aquestes bossetes, que es venen a 5 euros, es poden comprar al local d’AFAMA. A finals de setmana, també es podran comprar a Can Xumet i a Perelló Mobles.

La idea de fer bossetes per desar les mascaretes va sorgir quan, després del confinament, AFAMA va reprendre l’activitat. En principi, “les vàrem fer per desar-hi les mascaretes dels usuaris, perquè no les tenguessin damunt la taula. Com que és millor guardar-les dins bosses de paper o de roba, optàrem per fer-les de roba”, explica la directora d’AFAMA, Maria Morro.

De fet, “per higiene, no és recomanable guardar les mascaretes dins bosses de plàstic, ni tampoc directament dins la bossa de mà amb altres objectes com les claus o la cartera. Per tant, tenim la solució perfecta! Les nostres bossetes estan fetes amb tela de cotó perquè siguin transpirables i reutilitzables, a més del “plus” d’estar fetes pels nostres estimats usuaris”, recorden a la web d’AFAMA.

Entre els treballadors i voluntaris d’AFAMA, hi ha algunes persones que saben cosir. De fet, tenen un taller de costura. Així que, davant la nova realitat, decidiren dedicar-se a fer bossetes, una activitat que, a més a més, “els dies que fa bon temps, ens permet sortir al pati a cosir”, comenta Maria.

PUBLICITAT

Per fer les bosses, AFAMA ha comptat amb la complicitat de Can Xumet, Mestre Paco i Perelló Mobles que els dona robes per poder confeccionar les bosses.

Finalment, la venda de bossetes suposa un donatiu directe per a AFAMA que, degudes les circumstàncies derivades de la pandèmia de la covid-19, no poden organitzar molts dels actes solidàris que duien a terme.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT