8 NOUS POSITIUS PER CORONAVIRUS

1200

El PAC de Pollença informa que s’han detectat 8 nous contagis per coronavirus al municipi. D’altra banda no s’ha produït cap alta, per tant ara mateix hi ha 23 contagiats actius.

En aquesta segona onada, s’han detectat fins a 58 casos d’infecció per SARS-CoV2, dels quals 35 ja han rebut l’alta i altres 23 són actius. La majoria són asimptomàtics o presenten una simptomatologia lleu. Ara bé, hi va haver una hospitalització que va rebre l’alta. I, des del divendres 28 d’agost, hi ha una persona hospitalizada a la UCI per covid-19.

Des que es va declarar la pandèmia del coronavirus, a Pollença, hi ha hagut 67 casos d’infecció per SARS-CoV2, dels quals 42 han superat la malaltia, 23 són casos actius, un dels quals està hospitalitzat a la UCI i 1 va ser exitus.

Balears la regió més castigada d’Europa

Les illes Balears és la regió d’Europa més castigada pel coronavirus, segons The Economist. Entre les 173 entitats subestatals, només Madrid supera les illes Balears pel que fa a l’augement de contagis per SARS-CoV2.

PUBLICITAT

A partir d’un criteri universal de propagació de la pandèmia imposat per Berlín, la publicació britànica apunta 194 contagis per cada cent mil habitants en una setmana, una xifra que aquesta setmana ja s’ha superat.

Dins la complicada situació, la bona notícia és que el nombre de morts per covid-19 a les illes Balears és de dos casos per cada mil contagis, bastant per davall d’altres comunitats.

Avui mateix, des del Govern de les illes Balears, anuncien noves mesures a fi de frenar els contagis que, ara mateix, fan matx.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT