46.000 EUROS PER MILLORAR LA PARADA DE TAXIS DE POLLENÇA

211

L’ajuntament de Pollença invertirà 46.000 euros en la reforma i embelliment de la parada de taxis situada al carrer Sant Domingo de Pollença. Les obres han estat adjudicades avui i està previst que finalitzin d’aquí dos mesos.

Al mateix comunicat de premsa, l’Ajuntament avança que el projecte de rehabilitació de la parada de taxis del Moll ja està redactat.

La parada de taxis de Pollença

El projecte de reforma i embelliment de la parada de taxis de Pollença, que s’ha adjudicat avui, consisteix a millorar la infraestructura i adaptar-la a la normativa d’accessibilitat.

L’objectiu d’aquesta reforma és adequar l’espai situat al costat de l’entrada del parc infantil del carrer Cecili Metel per a habilitar, a la parada de taxis, una zona d’espera en condicions i sense barreres arquitectòniques.

PUBLICITAT

La inversió municipal per dur a terme aquest projecte, és de 46.000  euros. Amb aquest pressupos, està previst adequar 50 metres quadrats d’una àrea de vorera de la via pública. A més a més, es construirà un mur de tancament de l’espai, s’instal·larà una pèrgola de protecció i, finalment, es farà un canvi de paviment, adaptant-lo a la llei d’accessibilitat universal.

Segons les previsions de l’ajuntament de Pollença, la reforma tendrà una durada de dos mesos, aproximadament.

La parada de taxis del Moll

L’ajuntament de Pollença té previst també dur a terme una remodelació de la parada taxis del Port. De fet, el projecte ja està redactat i, d’aquí a poc temps, sortirà a licitació. En qualsevol cas, “es tracta d’una obra molt més complicada”, apunten des de l’Ajuntament.

Per altra banda, l’Ajuntament anuncia que s’ha reunit amb el consorci de Transports per a procedir al canvi d’ubicació de l’actual parada d’autobús de Pollença amb l’objectiu de traslladar-la al solar conegut com a Can Bach.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT