4 MEDALLES D’OR, 4 DE PLATA I 2 DE BRONZE PER AL CLUB DE BÀDMINTON POLLENÇA

135

Els jugadors del Club de Bàdminton Pollença es feren amb 4 medalles d’or, 4 medalles de plata i 2 de bronze al Torneig TTR CIDE que es disputà aquest dissabte 29 de maig, a Palma.

Entre les més petites, Zinab va aconseguir una medalla d’or sub 13; Noelia, una medalla de plata i Mathilde, una de bronze. Totes feren un bon campionat i posaren en practica totes les hores d’entrenament.

Per part de dobles, a la final, va caure a la part de Zinab i Caterina que guanyaren a les companyes d’equip Mathilde i Noelia.

Les jugadores sub 15 seguiren en la seva línia de fer uns bons dobles i es varen endur la medalla de or (Isabel i Joana Maria), però els va faltar concretar a les individuals i Joana no passà al quadre final i Isabel va caure en uns quarts de final molt igualats. 

PUBLICITAT

Els veterans varen pegar el cop damunt la taula jugant totes les finals de la jornada. Per una part, Youssef va perdre la final individual masculina que es va disputar a tres sets, molt emocionant. 

Els dobles els varen dur a disputar una final sencerament pollencina a mixtos que s’endugueren Youssef i Stannia en dos sets davant Miquel Àngel i Francis.

L’altra final de dobles masculins la varen disputar el Club bàdminton Calvià i el CB Pollença. Varen guanyar els pollencins Tomeu i Youssef en una altra final d’infart. 

La direccio del Club Badminton Pollença vol agrair el bon ambient entre tots els jugadors i jugadores, així com també agrair els sponsors com Caixa Colonya de Pollença per la seva ajuda. Sense uns i altres seria molt més dificil aconseguir aquestes fites històriques que està aconseguint el CB Pollença. 

Finalment, el CB Pollença avança que aquest divendes es publicaran els rànquings a nivell nacional que segur posaran als jugadors de bàdminton pollencines amb una bona posicio per anar a Eivissa a disputar un altre gran campionat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT