36 TAULES I QUASI 600 PERSONES A UN SOPAR A LA FRESCA EXCEPCIONAL

1195
Una taula del segon sopar a la fresca l'any 2007

Els darrers anys el 31 de juliol era ja una tradició celebrar la festa de blanc o Marxa Fresca, una revetlla que s’havia convertit en multitudinària. Però són precisament les multituds el que enguany s’ha d’evitar. Per aquest motiu l’han baratada per un “Sopar a la fresca” amb els veïnats. Una oportunitat única de compartir taula amb aquells amb els que tan sols poguérem compartir converses de finestra a finestra durant tres mesos, i sempre a les vuit del vespre.

Avui s’han apuntat 36 taules a 36 carrers per celebrar aquest sopar de germanor. Gairebé totes les teulades tindran entre 8 i 12 comensals i en total seran devers 600 persones les que celebraran aquesta particular “Festa de Blanc”.

La Policia Local de Pollença recorda que, segons el BAN de l’Ajuntament fet públic aquests dies, el sopar a la fresca d’avui vespre no pot superar 25 persones.

El dia 28 acabà el termini per apuntar-se al sopar a la fresca, i és important recordar que les mesures de seguretat han de ser presents en tot moment. S’ha de mantenir una distància de seguretat d’un metre i mig amb persones que ni visquin amb nosaltres, no es pot compartir la vaixella ni els coberts amb altres cases i s’ha de dur la mascareta sempre que sigui possible.

PUBLICITAT
Ahir tornaren a sonar els tambors i les cornetes
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT