28 EMBARCACIONS NAVEGARAN AVUI HORABAIXA DE BARCELONA FINS A POLLENÇA A VELA

225

Avui a les 16 hores 28 creuers a vela sortiran del CM Port Ginesta i navegaran 104 milles nàutiques fins al Reial Club Nàutic Port Pollença. Es tracta de la 23a edició de la regata d’altura “Bahia de Pollença, trofeo Alfonso Echegaray”, que l’any passat va haver de ser suspesa a causa de la crisi pandèmica.

A la regata hi participen creuers ORC (Creuers monocasc amb certificat ràting ORC) i creuers Promoció (Creuers monocasc amb ràting estimat). També hi ha categories segons la tripulació: hi ha embarcacions amb tripulació completa (tres o més tripulants), solitaris (embarcacions amb un sol tripulant), a dos (embarcacions amb dos tripulants) i training(creuers amb patró professional o de demostrada experiència). La regata “Bahia de Pollença” és una prova puntuable per al Campionat de Catalunya d’Altura, Solitaris i A Dos.

Entre les embarcacions participants hi ha el “Rossina di Mare” d’Amador Magraner, el “Jintonique” de Juan Manuel Prats, tots dos del Reial Club Nàutic Port de Pollença.

L’hora límit d’arribada és a les 00:01 d’aquesta mitjanit i l’entrega de trofeus serà demà a les 12 hores al Club Nàutic del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT