22 POLLENCINES DONEN LES SEVES CABELLERES PER AJUDAR A DONES I NINES AMB CÀNCER

944
22 pollencines s'han tallat la cua els darrers sis mesos per elaborar perruques solidàries

Fins a 22 cabelleres de dones i nines de Pollença ha aconseguit recollir la Perruqueria Bost en només mig any. Aquestes cues han estat enviades a l’associació Mechones Solidarios, que elabora perruques per a dones i nines que han perdut els cabells a causa d’un tractament de quimioteràpia per càncer.

El preu en el mercat d’una perruca de pèl natural està entre 600€ – 1500€, i si es tracta d’una perruca a mesura, els preus estan entre 1200€ – 2500€. Treballar amb pèl donat redueix el cost entre un 60% i un 80%. Les perruques elaborades per Mechones Solidarios no es venen, es donen gratuïtament a dones i nines sense recursos que ha perdut els seus cabells a causa de la quimioteràpia.

La perruqueria Bost col·labora amb Mechones Solidarios des del 2017 i durant tot l’any recull cabelleres de pollencines solidàries. Margalida Vilanova, de la perruqueria Bost explica que entre aquestes 22 cabelleres que ara ha enviat n’hi ha moltes de nines. Vilanova explica l’exemple d’una nina de 9 anys amb una cua molt llarga “tenia la cabellera molt gelosa, però volia fer feliç a algú amb els seus cabells. Fins i tot va fer un escrit que em va emocionar”. Vilanova conta que per poder donar la cua ha de tenir almenys 20 cm de llarg, les de nines, i de 30 cm, les d’adult.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT