22 BARQUES PESQUEN RAORS A SANT VICENÇ

976
Una vintena de barques, arrenglerades davant cala Barques, pesquen raors el primer dia en què s'ha aixecat la veda. Foto: Pere Llobera "Morou"

Un pescador aficionat informa que, ara mateix, davant cala Barques, a Sant Vicenç, hi ha 22 barques que pesquen raors coincidint amb l’inici de l’aixecament de la veda, avui 1 de setembre.

Segons les seves paraules d’aquest informador, no li va gaire bé la pescada, però fa mal dir si, a les altres 21 embarcacions, piquen més aquests peixos tan cars al mercat.

Sigui com sigui, la pesca permesa està limitada a 50 unitats per llicència i dia. En cap cas, les embarcacions poden superar les 300 unitats d’exemplars pescats en un dia.

Els raors es podran pescar a partir d’avui i fins al 31 de març. Es tracta d’un tipus de pesca amb molta afició entre els pescadors recreatius com demostra que, ara mateix, a cala Barques hi hagi més de 20 barques a la recerca dels raors.

PUBLICITAT

Des de l’any 2000, es va regular la pesca del raor i, des d’aleshores ençà, cada vegada es restringeix més per qüestions biològiques.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT