2016, COMENÇA CULTURALMENT PARLANT

859
Instantània del rodatge del curtmetratge de Nila Oliver, Riendas de una vida. Foto Facebook Nila Oliver Art.
Instantània del rodatge del curtmetratge de Nila Oliver, Riendas de una vida. Foto Facebook Nila Oliver Art.

Dia 1 de gener de 2016, primer dia d’un any que també comença culturalment parlant amb una programació d’actes organitzats per entitats públiques, però també privades. Aquí teniu l’agenda per aquests dies que han de venir:

La Traviata de Giuseppe Verdi
Seguint el costum europeu de començar l’any amb un concert, aquest dissabte 2 de gener, a les 19 hores, al Club Pollença, l’associació Arcadia interpretarà l’òpera de Giuseppe Verdi, La Traviata.
La Traviata és una bellíssima història d’amor, basada en la novel·la La dama de les camèlies d’Alexandre Dumas. En l’aspecte musical, és una de les òperes més conegudes pel públic amb àries tan populars com el Brindis.
El preu de l’entrada és de 15 euros i, com que està organitzat per l’Ajuntament, no hi ha preu especial per als socis del Club.

Els patges a Pollença arriben diumenge, dia 3 de gener
El mateix dissabte 2 de gener, a les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, el Missatger Reial recollirà les cartes per als Reis d’Orient. Abans hi haurà hagut una cercaviles per donar-li la benvinguda al Club Nàutic des d’on es dirigirà en comitiva fins a la plaça Miquel Capllonch.
I, l’endemà diumenge 3 de gener, a les 18 hores, a la plaça Major de Pollença, els patges recolliran les cartes dels nins i nines pollencins per a Ses Majestats d’Orient.
Finalment, la Cavalcada dels Reis d’Orient serà dimarts 5 de gener, a les 18 hores, tant a Pollença com al Port.

Concert de Reis
El dia dels Reis, o sigui dijous 6 de gener, a les 19 hores, a l’església de Monti-Sion les corals Noname Chorus i The Red Velvet Singers acompanyaran el Cor de Pollença en el ja tradicional Concert de Reis.
L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT

Projecció de Nila Oliver a L’Ateneu
El curtmetratge Riendas de una vida de la pollencina Nila Oliver es projectarà el divendres 8 de gener, a les 20 hores, a L’Ateneu, al carrer Metge Sureda, número 8, de Pollença.

K.d.Bou, correfocs, torrada i aniversari
Els dimonis K.d.Bou estan preparats per al dissabte 9 de gener, una data en què, a més dels correfocs i de la torrada que organitzen cada any, hi pot haver sorpreses en motiu del desè aniversari d’aquesta associació.
La festa començarà a les 20 hores, amb el correfoc infantil i acabarà amb l’espectacle dimonier que s’iniciarà devers les 22’30 hores i en el qual participaran dimonis de Lleida, de Cunit, de Campanet i de Pollença.

La rateta presumida
Per acabar amb aquesta agenda cultural de la primera setmana de 2016, diumenge 10 de gener, a les 17 hores, al Club Pollença, La Fornal d’Espectacles posarà en escena una adaptació d’un dels contes clàssics de Charles Parrault: La rateta presumida.
El preu de l’entrada és de 4 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital