2 MEDALLES DE PLATA I 4 DE BRONZE PER AL CLUB DE BÀDMINTON POLLENÇA A EIVISSA

157

Els esportistes del Club de Bàdminton Pollença varen participar en una competició a Eivissa, on recolliren dues medalles de plata i quatre de bronze, a més d’una experiència marcada pel “companyerisme i el bon rollo”, per dir-ho amb paraules del mateix Club.

A més de les medalles, des del Club de Bàdminton Pollença, destaquen que el joc dels esportistes pollencins “cada dia s’apropa als altres equips balears de bàdminton”. 

En aquest sentit, apunten que “les més petites del grup destacaren al l’individual sub 13, quedant na Zinab tercera i na Caterina quarta. Els dobles no es va poder disputar a causa de la poca inscripcio i les nostres varen haver de jugar una categoria per damunt (sub 15) a la qual no varen tenir cap posibilitat d’èxit, encara que amb partits molt bons. Les més grans, amb la seva línea habitual, no destacaren als individuals, però quedaren quartes en els dobles després de les arrolladores germanes Garcia i germanes Hernan, que semblen imparables. L’esforç de aixecar-se tant prest a la matinada va passar factura a na Isabel i na Joana, però tot i aixo varen fer un bon paper”.

Per altra banda, “pel que fa els veterans el fet de que només es pogués disputar la categoria d’individual masculí per falta d’inscripcions va fer que N’Stannia hagués de disputar tots els partits en categoria absoluta, cosa que la va relegar a la quarta plaça amb individuals jugant contra al·lotes 25 anys més joves que ella. Al dobles va esser una altra història, ja que, amb en Youssef, se varen alçar amb la medalla de plata perdent a la final contra l’equip del Calvià. Pel que fa als individuals, en Tomeu no va passar ronda en caure davant el seu company d’equip en Miquel Àngel, que va fer el millor torneig de tota l’expedició, quedant tercer en individual senior i segon als dobles masculí amb el seu company Marc”.

PUBLICITAT

Finalment, senyalen que “el partit de la jornada fou la semifinal d’en Youssef que va anar a tres sets i més de mitja hora de partit, un partit final que ens va deixar a tots bocabadats”.

Per tot plegat, “el Club Bàdminton Pollença vol agrair a tots la seva ajuda i col·laboració perquè aquests dies tan bonics es puguin repetir ben sovint. El divendres com sempre tendrem les actualitzacions dels rànquings que, de ben segur, col·locaran els nostres ben amunt als rànquings d’Espanya. Moltes gràcies i vos seguirem informant”. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT