17 POSITIUS I ENTRE 50 I 60 PERSONES AÏLLADES A POLLENÇA

3947

Segons informa la coordinadora del PAC de Pollença, Alejandra Valero, aquest cap de setmana s’han sumat 6 o 7 positius més per coronavirus a Pollença, als 10 que ja hi havia el divendres, tal com informàvem Punt Informatiu Pollença. Tots aquests nous positius estan relacionats amb els quatre focus que ja s’havien detectat. De moment no hi ha ningú hospitalitzat.

A més hi ha entre 50 i 60 persones aïllades. Valero explica que ara mateix hi ha un gran volum de feina al PAC pel fet que es fan proves a tothom que presenta qualque símptoma i, a més a més, es fan proves als contactes dels casos que ja estan detectats. Cada persona genera 10 o 12 contactes.

Per què és important l’aillament

Valero explica que els contacte dels casos positius, tot i que hagin donat negatiu a la primera prova PCR, és important que estiguin aillades 10 dies fins que donin negatiu a la segona prova. Això és perque els primers dies de contacte amb el coronavirus la prova pot sortir negativa.

Sancions per no dur mascareta

La Policia Local de Pollença ha sancionat diverses persones aquest cap setmana per no dur mascareta i fer botellot. A més de posar dues sancions alcoholèmies, una per via penal i una altra per via administrativa.

PUBLICITAT

Ara més que mai és important respectar totes les mesures sanitàries i reduir al màxim les trobades socials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT