BON DIA, POLLENÇA

175
Foto: Norma Mario.

Avui és dilluns, 8 de març, dia de sant Joana de Déu.

Segons l’AEMET, el cel estarà tapat amb pluges i tempestes fortes o amb tempesta. Temperatures nocturnes sense canvis i diürnes en lleuger descens. Vent del nordest amb qualque interval de fort a la serra de Tramuntana.

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, un dia per lluitar per la igualtat, la participació i l’empoderament de la dona en tots els àmbits de la societat. Se celebra a molts països del món. En alguns d’aquests països és festa nacional.

Un 8 de març de 1897 va nèixer a Palafrugell (Baix Empordà), l’escriptor i periodista Josep Pla; un dels prosistes més importants dela literatura catalana del segle XX. Essencial per a la modernització de la llengua catalana, va popularitzar una literatura costumista, clara, d’adjectivació intensa i descripció acurada. Els seus articles d’opinió, les seves cròniques periodístiques i els seus reportatges sobre els nombrosos països on va viatjar constitueixen també un singular testimoniatge de la història del segle XX.

PUBLICITAT
Arenalet de na Clara. Foto: Carmen Prados.
Cap de Pinar. Foto: Christian Mir.
L’Ull de Déu (Femenia). Foto: Andreu Salom.
Veler navegant cap a la punta de l’Avançada. Foto: Maria Cerdà Salas.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar